HostLogic Zrt. | SAP Változás kezelés
 

Alkalmazások menedzselése

 

Változás kezelés


Gyakran találkozunk szembe azzal a félreértéssel, mely szerint a „változáskezelés” alatt az alkalmazási rendszerek beállításain vagy a fejlesztéseken történő módosításokat értik. Pedig nem erről van szó. Ezt mi „változtatás kezelés”-nek hívjuk, s az alkalmazás támogatás szolgáltatásunk részeként kezeljük.

De akkor mi is a „változáskezelés”? 

A változások jelen esetben a vállalaton belül végbemenő változásokat jelentik. A változáskezelés pedig a szervezeti-, személyi- és folyamatbeli döntések okozta változások menedzselését jelentik.

Tanácsadóink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek értelmezni, azonosítani és kezelhetővé tenni ezen lépéseket oly módon, hogy beazonosítják a változtatások természetes hatásait mind az alkalmazott SAP rendszerekre, mind azok felhasználóira, s segítséget nyújtanak a változások okozta teljesítmény visszaesések, információs hiányosságok és átmeneti folyamatzavarok leküzdésében. Tapasztalataink segítenek a tipikus csapdák, s a belőlük származó üzleti veszteségek elkerülésében.

Ha az Ön vállalata jelentős átszervezések előtt vagy alatt áll és SAP rendszereket és / vagy kapcsolódó informatikai megoldásokat alkalmaz, akkor Önnek szüksége van a mi segítségünkre!

Ha felkeltette érdeklődését Változás kezelés szolgáltatásunk,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!