HostLogic Zrt. | SAP Üzleti folyamat támogatás
 

Alkalmazások menedzselése

 

Üzleti folyamat támogatás


Új munkatársak léptek az SAP rendszerek felhasználói közé, nincs helyismeretük, nincs rendszerismeretük, s mégis hatékonyan kellene dolgozniuk. Ugye ismerős a probléma? 

Ki fog segíteni Nekik egy – egy feladat megoldását illetően? A kulcsfelhasználók? Alapvetően igen, azonban gyakran elfoglaltak és szükség lenne külső segítségre. 

És bizonyára ismerős az a helyzet is, amikor a vállalat olyan új folyamatok lebonyolítására kényszerül, amelyek korábban nem fordultak elő, miközben az SAP rendszer már sikeresen működik egyéb területeken. 
Lehet-e az SAP-t erre a helyzetre is alkalmazni? 

Mit kell tenni, mire kell figyelni ha a vezetés át akarja szervezni a vállalati folyamatokat? 
Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokasága merülhet fel gyakran a vállalatoknál.

Az üzleti döntések szervezeti és működési, valamint informatikai következményeinek elemzése, javaslatok kidolgozása, a szükséges szervezési, változáskezelési lépések meghatározása, azok végrehajtásának elemzése és értékelése tartoznak bele kapcsolódó szolgáltatásainkba. Az SAP rendszerek változtatását nem igénylő, de azokkal szorosan kapcsolatban lévő folyamatok használatával, módosításával kapcsolatos tanácsadási szolgáltatásaink kiutat mutatnak a kérdések erdejéből.

Ha vállalata jelentős személyi állomány változáson ment keresztül az SAP felhasználók körében, ha a fiatal, de ambiciózus vezetők még nem tudják megválaszolni az egyre kacifántosabb kérdéseket, akkor Önnek és vállalatának szüksége van szolgáltatásunkra.

  

Ha felkeltette érdeklődését Üzleti folyamat támogatás szolgáltatásunk,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!