HostLogic Zrt. | SAP keretrendszer hosting
 

Alkalmazások üzemeltetése

 

SAP keretrendszer hosting


A vállalat belső szabályzata nem engedi, hogy a vállalat belső hálózatán kívülről nyújtson hasznos SAP alapú szolgáltatásokat? Nincs meg a kellő kompetencia SAP keretrendszer felállítására üzemeltetésére?

Mi is az a SAP keretrendszer?

Az SAP követve a rohamléptékben változó üzleti igényeket, technológia változásokat a jól ismert R/3 rendszer mellett ma már számos az R/3 is kapcsolható, vagy akár függetlenül is működtethető terméket kínál. Ilyen például az LSO (Learning Solution) távoktató és vizsgáztató rendszer, a SAP portál, a WEB-shop, vagy akár a BI és a CRM is.

Az üzleti adatok védelmében sok nagyvállalatnál szigorú belső szabályzat tiltja, hogy a vállalat belső hálózata kívülről elérhető legyen. A szabály érthető és hasznos, ellenben lehetetlenné teszi, hogy akár nem túlzott üzleti jelentőséggel bíró rendszerek kívülről elérhetőek legyenek. Ez az intézkedés gátja lehet annak, hogy a felhasználók saját idejüket beosztva tetszőleges helyről bejelentkezve akár nagy létszámban egymástól függetlenül különböző a vállalat számára hasznos tevékenységet végezzenek. (például képzés, vizsgázás, karrierépítés).
Szintén probléma lehet, hogy a vállalat szívesen venné igénybe az innovatív funkciókat de nincs meg házon belül a kellő tudás és tapasztalat a rendszer felállítására és üzemeltetésére, vagy egyszerűen a büdzsé hiányzik rá.

A HostLogic SAP Keretrendszer szolgáltatása megoldás a fenti problémákra. Költséghatékony modellben rövid határidővel tudjuk vállalni új SAP technológiákon alapuló keretrendszerek felállítatást és üzemeltetését akár átmeneti időszakra is.


Ajánljuk azoknak, akik

  • Nem megtanulni akarják, csak minél hamarabb használni
  • Vállalati informatikájuk szolgáltatásait szeretnék költséghatékonyan kiegészíteni
  • Szigorú belső szabályozók miatt nincs lehetőségük a kialakításra

Amennyiben szeretne részletesebb információt kapni SAP keretrendszer hosting szolgáltatásunkról,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!