HostLogic Zrt. | SAP Business One bankcenter bővítmény (add-on) - fizetendő számla tételeket átadja a banki terminálnak, valamint fogadja az elektronikus számlakivonatokat

SAP Business One BankCenter bővítmény

 

A BankCenter bővítmény lehetőséget nyújt felhasználóinak az ügyviteli rendszer és a banki terminál program közötti kapcsolat megvalósítására. Alkalmazásával a napi bankkivonatok, valamint az utalandó tételek kézi rögzítését felváltja az automatikus beolvasás.

 

Működése

 

 • Legyűjti az SAP Business One rendszerből, a különböző szűrési szempontoknak megfelelő, fizetendő számla tételeket, és ezeket az adatokat átadja a banki terminálnak.
 • Fogadja a banki termináltól érkező elektronikus számlakivonatokat.
 • Lehetőséget biztosít a fogadott számlakivonat feldolgozására, a pénzmozgások üzleti partnerhez, vagy főkönyvi számlához való rendelésével.
 • A BankCenterben feldolgozott kivonatokból banki be-, illetve kifizetési tételeket generál az SAP Business One rendszerben.
 • Alkalmas banki és pénztári tételek kézi rögzítésére is. Kontroll számok megadásával csökkenteni tudja a rögzítésből fakadó hibákat.
 •  

  Tetszőleges devizanem és bank

   
  A pénzmozgások tetszőleges pénzneműek lehetnek, kezeli a forintos illetve a devizás bankszámlákat is, valamit egyszerre több bank számlái kezelésére is lehetőséget biztosít.

   

  Költséghatékony


  Banki tranzakciós költség takarítható meg használatával, mert üzleti partnerenként egy banki tranzakcióba képes összevonni több számlához tartozó kifizetéseket.

   

  Integrált


  A BankCenter bővítmény (angolul: add-on) az SBO fejlesztő eszközének (SDK-Software Development Kit) segítségével készült és teljes integritást valósít meg az SBO termékkel.

     

  <– vissza a SAP Business One oldalra

   

  Ha felkeltette érdeklődését az SAP Business One BankCenter bővítmény,

   

    

   

  Rendezvények

  SAP ügyfelek GDPR felkészülése - webinár

  Ismerje meg a A HostLogic speciális GDPR audit szolgáltatását SAP ügyfelek számára.

  tovább...

  AZ S4HANA, A 4. GENERÁCIÓS SAP RENDSZER BEMUTATÁSA AVAGY IPARI FORRADALOM AZ INFORMATIKÁBAN

  2017. november 8-i rendezvényünkün ellvisszük Önt az SAP világába, és tematikus előadásaink keretében megismerheti a 4. generációs digitális vállalatirányítást, adatelemzést és ügyfélélményt.

  tovább...

  összes esemény

  Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


  A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

  Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

  Nem megfelelő e-mail cím!