HostLogic Zrt. | SAP Roll-out program menedzsment
 

Stratégiai tanácsadás

 

Roll-out program menedzsment
 

A vállalat kiváló stratégiája és az informatika harmonikus együttműködése révén a vállalat kilép a meglévő szervezeti kereteiből, s új növekedési pályára áll. Vajon képes az informatika olyan gyorsan követni a változásokat, mint amilyen gyorsan például a menedzsment dönt egy vállalat megvásárlásáról, vagy egy új országba történő terjeszkedésről? A legritkább esetben. Miért? Mert sajnos az esetek nagy százalékában a vállalat növekedési stratégiáját nem építették be az alkalmazási rendszerek filozófiájába. Így egy – egy döntés kapcsán az informatika komoly kihívásokkal találja szemben magát, hogy követni tudja a vezetői döntéseket.
 

Szolgáltatásainkkal már az alkalmazási rendszerek kialakításakor segítünk olyan modellt létrehozni, amely a lehető legkisebb erőfeszítéssel, a legnagyobb rugalmassággal és a lehető leggyorsabban biztosítja azok ki illetve elterjeszthetőségét újabb vállalatokra, egységekre. A kiterjesztés (roll-out) lebonyolítása nem tipikus feladat. Eltérő vállalati kultúrák ütközése mellett kell a leghatékonyabb lebonyolítani a feladatot. Szakembereink, projekt menedzsereink jelentős tapasztalatokkal segítik a roll-outok sikerét!

Roll-out program menedzsment szolgáltatásunkat ajánljuk mindazoknak a vállalatoknak, akik:

  • most alakítják a jövő alkalmazási rendszerét, miközben az üzleti stratégia dinamikus fejlődést vetít előre
  • most döntöttek új szervezetek bevonásáról a meglévő rendszerekbe
  • tervezik az alkalmazási rendszerek belföldi vagy külföldi vállalati egységekbe történő kiterjesztését

Ha felkeltette érdeklődését Roll-out program menedzsment szolgáltatásunk,

 

"Rugalmas, professzionális, nemzetközi gyakorlattal rendelkező partnerre volt szükségünk, aki jártas az SAP üzemeltetés, az üzleti tanácsadás és a kivitelezés területén is. A HostLogic véleményem szerint vevő centrikus, megbízható partner, aki teljes körű szakmai szolgáltatást kínál, elfogadható áron. Mindenkinek ajánlom, aki korrekt partnert keres üzleti folyamatainak informatikai támogatására."

/Kendelényi János
informatikai igazgató

Lufthansa Technik Budapest Kft./

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!