HostLogic Zrt. | SAP rendszert bemutató rendezvények

Rendezvények

PÁLYÁZZON IDÉN A LEGKORSZERŰBB INFORMATIKÁRA!

2015. június 3-án az informatikai fejlesztésekre koncentrálva ismertetjük a 2015-ben várható pályázatokat. A rendezvény második felében bemutatjuk a pályázható modulokat, megoldásokat.

Helyszín: Academy Golf Club, 1037 Budapest, Perényi út 6.

 

A rövidesen megjelenő pályázatokkal ismét eljött a vállalati informatika fejlesztésének ideje. Bizonyára Önt is érdekli, hogy várhatóan mikor, milyen pályázatok nyílnak meg, és azok milyen célokra lesznek használhatóak vállalkozása számára. Ezért összeállítottunk egy díjmentes rendezvényt, melynek keretében az informatikai fejlesztésekre koncentrálva ismertetjük a 2015-ben várható pályázatokat. A rendezvény második felében pedig bemutatjuk azokat az SAP modulokat és funkciókat, amelyek használatba vétele tényleges versenyelőnyt jelent majd az Ön vállalkozása számára az elkövetkezendő években.

 

Jelentkezem a díjmentes rendezvényre »

Előadás a 2015-ben várható pályázatokról
Előadó: Magyari Donát, fejlesztéspolitikai szakértő

Pályázatok fajtái:

Pályázatok fajtái: termelési kapacitás bővítés; logisztikai szolgáltató központok; K+F+I tevékenységek; vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem, vállalati mobilalkalmazás-fejlesztések és bevezetések; Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, e-számlázás, e-aláírás és egyéb korszerű IT alkalmazások bevezetésére alkalmas pályázatok

 

Érintett vállalkozások: A pályázati támogatások nem csak a kkv-k számra lesznek elérhetőek, hanem nagyvállalatoknak is, náluk azonban egyedileg kell a lehetőségeket megvizsgálni.

Az előadó a rendezvény napján rendelkezésre álló legfrissebb információkat fogja ismertetni Önökkel.

Figyelem: Minél előbb érdemes elkezdeni a pályázatok anyagainak összeállítását!
A pályázatok beadását a megjelenésüktől számított 30. napon lehet megkezdeni, addigra elő kell készíteni a várhatóan komplex projekteket.

 

SAP rendszert bemutató előadások

SuccessFactors – az egyik legkorszerűbb emberi erőforrás menedzsment szoftver bemutatása

Felhő alapú megoldás, melyet mérettől függetlenül használatba veheti minden vállalkozás. Legfontosabb moduljai a toborzás, képzésmenedzsment, teljesítményértékeléshez kapcsolódó funkciók, kapcsolható ülönféle bérszámfejtési és személyügyi adminisztrációs rendszerekhez.

Hybris e-kereskedelem – csúcskategóriás e-kereskedelmi megoldás bemutatója

A Hybris az on-line és off-line csatornákat egyesíti annak érdekében, hogy a vásárlók felé egységes arculatot mutasson a kereskedelmi vállalakozás. A Hybris segítségével az ügyfélszolgálat a vevőkről teljes információval rendelkezik, akár a webáruházban nézelődik, akár az üzletben érdeklődik, illetve vásárol. A Hybris kidolgozott kapcsolattal rendelkezik az SAP rendszer felé, de más ERP rendszerekhez is illeszthető.

Gyártóüzemi feladat felosztó- és felügyelő eszköz (SFDM - Shop Floor Dispatching and Monitoring tool)

Az SFDM a gyártástervező számára nyújt vizuális eszközt a gyártási feladatok szétosztására és a gyártási sorrend meghatározásához a munkahelyek között annak érdekében, hogy minden gyártási rendelés határidőre elkészülhessen. Az eszközben könnyen áttekinthetőek a már beütemezett, és a még betervezésre váró gyártási feladatok, az egyes feladatokhoz tartozó beállítási-, feldolgozási-, és leszerelési idők, a magas prioritású rendelések, a visszajelentések állapota, a gyártás pillanatnyi állapota. A különféle ütemezési módszerekkel reagálni lehet az előre nem látható helyzetekre, és feloldhatóak a túlterhelések. Az eszköz biztosítja a gyártási folyamatok monitorozását. Az SFDM létfontosságú összekötő láncszem az ERP rendszerben meglevő tervezés és a gyártóüzemi megvalósulás között.

SAP üzleti intelligencia bemutatója

A pillanatnyi helyzet hatékony áttekintését, és az eredményes döntéshozatalt segítő, testre szabható és könnyen kezelhető riporting megoldásokat mutatunk be példákkal a vállalati működés különböző területeihez kapcsolódóan.

SAP CRM rendszer bemutatója

A meglévő ügyfelek megtartása, a kosárérték növelése, és új ügyfelek megnyerése a mai versenypiaci vállalatok egyik legfontosabb prioritása. Az előadáson bemutatjuk, hogy a proaktív kereskedelmi szemlélet hogyan ültethető át a gyakorlatba az SAP CRM rendszer használatba vételével.

Felhő-szolgáltatások – a rugalmas IT fejlesztések és költségcsökkentés érdekében

Mit lehet és mit érdemes a felhőbe tenni? Milyen előnyökre és megtérülésre számíthatunk a felhőszolgáltatások igénybevétele esetén?

E-számlázási megoldások ismertetése

Megoldások bemutatása elektronikus számlázásra, illetve számlafeldolgozásra mind a bejövő, mind pedig a kimenő számlák tekintetében.

SAP-EKAER megoldás bemutatása

Mivel a HostLogic által készített megoldás egy tisztán SAP fejlesztés, ezért semmilyen köztes lépésre nincs szükség, mint pl. riportgenerálás, kézi XML küldés vagy harmadik fél szolgáltatásának igénybe vétele.

   

Jelentkezem a díjmentes rendezvényre »

 

Jöjjön el az SAP Hungary Kft. és a HostLogic Zrt. közös, díjmentes rendezvényére, és ismerje meg Ön is a komplett SAP rendszer, illetve egyes moduljainak bevezetésre használható 2015-ben nyíló pályázatokat!

Részletes program:

9:00 – 09:30 Érkezés
9:30 – 10:30 Előadás a 2015-ben várható, informatikai fejlesztésekre használható pályázatokról
10:30 – 10:50 SuccessFactors – az egyik legkorszerűbb emberi erőforrás menedzsment szoftver bemutatása
10:50 – 11:10 Hybris e-kereskedelem – csúcskategóriás e-kereskedelmi megoldás bemutatója
11:10 – 11:25 Kávészünet
11:25 – 11:45 Gyártóüzemi feladat felosztó- és felügyelő eszköz bemutatója
11:45 – 12:05 Eredményes döntéshozatalt segítő, testreszabható reporting megoldások az SAP üzleti intelligenciával
12:05 – 12:25 Minőségi értékesítői munka az SAP® CRM rendszer segítségével
12:25 – 12:45 Felhő-szolgáltatások a rugalmas IT fejlesztések és költségcsökkentés érdekében
12:45 – 13:00 E-számlázási megoldások
13:00 – 13:20 SAP-EKAER megoldás bemutatása, mely szükségtelenné tesz minden más köztes alkalmazást
13:20 – 13:30 Kérdések
13:30 – 14:30 Ebéd

Mikor?
A rendezvény időpontja:
2015. június 3. (szerda)

Hol?
A rendezvény helyszíne:
Academy Golf Club, 1037 Budapest, Perényi út 6.
Parkolás: az Academy Golf Club parkolójában díjmentesen

Rendezvénnyel kapcsolatos kérdésével forduljon kollégánkhoz:
Fekula Zoltán
Tel: 06-1-237-1735
Email: zfekula@hostlogic.hu

Regisztráljon ingyenes rendezvényünkre most!

 

Név:*
E-mail cím:*
Cégnév:*
Telefonszám:*
Résztvevők száma (egy regisztráció elegendő):*
Rendezvényre nem tudok eljönni, de visszahívást kérek: igen
SAP témájú hírlevelet kérek (havonta legfeljebb 1 alkalom): igen

A közzétett adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam, megértettem. Regisztrációm elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvényen való részvételemmel összefüggő kapcsolattartás céljából a tájékoztatóban megjelölt feltételekkel személyes adataimat a HostLogic Zrt. kezelje, valamint az SAP Hungary Kft-nek továbbítsa ugyanebből a célból.

 

vissza

 

"Rugalmas, professzionális, nemzetközi gyakorlattal rendelkező partnerre volt szükségünk, aki jártas az SAP üzemeltetés, az üzleti tanácsadás és a kivitelezés területén is. A HostLogic véleményem szerint vevő centrikus, megbízható partner, aki teljes körű szakmai szolgáltatást kínál, elfogadható áron. Mindenkinek ajánlom, aki korrekt partnert keres üzleti folyamatainak informatikai támogatására."

/Kendelényi János
informatikai igazgató

Lufthansa Technik Budapest Kft./

 

"Nyugodt szívvel ajánlom az SAP All-in-One rendszert akár a középvállalkozások számára is. Megfelelő paraméterezéssel egy nagyon komoly segítséget tud nyújtani egy bonyolult gyártási folyamat koordinálásában."

/Vizi Róbert
cégvezető
  RUGET Magyarország Kft./

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!