HostLogic Zrt. | SAP Oktatás és tudás menedzsment
 

Alkalmazások menedzselése

 

Oktatás és tudás menedzsment


"Emlékszem, tavaly volt egy ilyen ügyletünk, de fogalmam sincs, mit és hogyan kellett csinálnom az SAP rendszeremben ahhoz, hogy helyesen kezeljem ezt a folyamatot." Ugye ismerős a probléma? 


Miben rejlik ma a vállalatok legnagyobb értéke? A válasz egyértelmű, a TUDÁS-ban. 

Vagyis abban az ismerethalmazban, amely a vállalat szakembereinek a fejében, s a működtetett folyamatok során keletkező dokumentumokban testesül meg.

Vajon lehet-e jól menedzselni a TUDÁS-t? Örökíthetők-e az ismeretek? 
A válaszunk: IGEN! 

Egy vállalat SAP-ra épülő folyamatai jól dokumentálhatók, s azok korszerű alkalmazásával újrahasznosíthatók. Az SAP komponensei között kiemelt jelentősége van a tudásmenedzsment szempontjából az Enterprise Portal-nak, valamint az SAP e-Learning megoldásának az úgynevezett Learning Solution-nek (LSO). Ezen eszközök korszerű alkalmazása ma már alapvetően új dimenziókat nyit a tudásmenedzsment területén. A vállalatok speciális tudása az SAP-val támogatott folyamatok ismerete. Szolgáltatásaink kiterjednek a vállalti folyamatok és azon belül az SAP használati ismeretek kulcsfelhasználói, illetve külön kérés esetén a végfelhasználói kör számára nyújtandó specializált oktatásra.

Ha vállalatánál már tapasztalta, hogy egy – egy munkatárs kiválása milyen jelentős gondokat okoz a folyamatok zökkenőmentes kezelése szempontjából akkor ajánljuk Önnek szolgáltatásainkat!
 

Ha felkeltette érdeklődését Oktatás és tudás menedzsment szolgáltatásunk,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!