HostLogic Zrt. | SAP Megoldás menedzsment
 

Megoldások optimalizálása

 

Megoldás menedzsment


Ki ne találkozott volna már olyan üzleti vezetővel, aki a korlátokat nem tűrve fogalmazza meg stratégiai vagy taktikai lépéseit, elvárva mindenkitől, hogy megtegye a támogatáshoz szükséges lépéseket?
 
Számos „összetákolt” megoldással találkozunk, amely nem veszi figyelembe az SAP komponensek és a korszerű informatika lehetőségeit, s akaratlanul is gátjává válik későbbi lépéseknek és fejlesztéseknek.

Az üzleti igények kielégítése érdekében az SAP rendszereken is átívelő megoldásokat tervezünk, összevetve az igényeket és a lehetőségeket. Elemzéseket végzünk a kitalált megoldási alternatívák megvalósíthatóságát illetően, mellyel biztosítjuk a döntéshozók számára az üzletmenet szempontjából legfontosabb tényezők értékelhetőségét. A megoldások tervezésén túl, azok megvalósítását is magunkra vállaljuk, s ha szükséges, a változó technológiai háttér, valamint a változó üzleti követelmények ismeretében azok folyamatos fejlesztését is megvalósítjuk!

A dinamikusan fejlődő vállalati elvárások kielégítése érdekében hozzáértő partnert keres? A Hostlogic biztosítja az Ön számára a legfrissebb ismeretek hadrendbe állíthatóságát egy - egy jelentősebb alkalmazási megoldás kialakításakor! Gondolkodjunk és cselekedjünk együtt! 
 

Ha felkeltette érdeklődését Megoldás menedzsment szolgáltatásunk,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!