HostLogic Zrt. | SAP Megoldás bevezetés
 

Megoldások bevezetése

 

Megoldás bevezetés


Speciális üzleti tevékenységei miatt úgy gondolja, hogy nem lehet úgynevezett "csomagszoftvereket" alkalmazni üzleti  folyamatainak támogatására? Téved! Az SAP rendszerei és komponensei ma már szinte a világ összes jelentős iparágában bizonyították, hogy nincs olyan lehetetlennek tűnő működési modell, amelyet megfelelő szakértelemmel ne lehetne támogatni SAP rendszerekre építve. Természetesen kell hozzá az a tapasztalat és szaktudás, melyet munkatársaink halmoztak fel az alkalmazási rendszerek elmúlt több, mint 20 éves fejlődése során. 

Megoldás bevezetési szolgáltatásainkat azoknak a vállalatoknak ajánljuk, akik szeretik ismerni a lehetőségeiket döntéseik során és hisznek abban, hogy ha a világon közel 50.000 vállalat használja elégedetten az SAP termékeit, s hogy ha több, mint 100 elégedett ügyfél veszi igénybe nap mint nap a HostLogic szolgáltatásait, akkor számukra is  „nyerő párost" jelenthet a Hostlogic széleskörű tapasztalata és az SAP márka.
 

 

                 

Egyedi bevezetési szolgáltatásunk során szinte napok alatt megismerkedünk az Önök folyamataival, és tükröt tartunk Önök elé, hogy önmagukat is jobban megismerve közös erővel egy hatékonyabb és stratégiailag megalapozott működési modellt, s annak támogatását biztosító alkalmazási rendszerkörnyezetet hozzunk létre.

 


Munkatársaink nem csupán az SAP komponensek működésének és beállításainak szakértői, de kiemelkedő folyamat és rendszerszervezési ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek, mivel jelentős többségük nem informatikai, hanem közgazdasági, műszaki végzettségű szakember.


Az egyedi bevezetések különleges területe a rendszerintegráció, melynek során SAP és nem SAP rendszerek egymáshoz kapcsolódó információcseréjét, bonyolult összetett folyamatokat kell támogatni.


Nagy tapasztalatú informatikusaink a SAP NetWeaver kiemelkedő ismerete mellett jelentős tapasztalatokkal bírnak a legismertebb szoftverek, adatbázis kezelők, valamint a műszaki technológiák vonatkozásában.

Prémium bevezetési szolgáltatásunk keretében olyan üzleti alkalmazást kínálunk vállalata számára, amely egy 30-40%-ban előkonfigurált megoldás, és tartalmazza a legjobb iparági gyakorlatnak megfelelő üzleti folyamatokat. Ezzel Ön időt és költséget takaríthat meg cége számára.

Standard bevezetési szolgáltatásunk keretében olyan üzleti alkalmazást kínálunk vállalata számára, amely egy 50-70%-ban előkonfigurált megoldás, és tartalmazza a legjobb iparági gyakorlatnak megfelelő üzleti folyamatokat. Ezzel Ön időt és költséget takaríthat meg cége számára.

 

 

Ha felkeltette érdeklődését megoldás bevezetési szolgáltatásunk, 

 
 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!