HostLogic Zrt. | SAP IT stratégiai tanácsadás
 

Stratégiai tanácsadás

 

IT stratégiai tanácsadás


Egyre nagyobb mértékben terjed az informatikusok között az a vélemény, hogy a felgyorsult IT világban nem lehet stratégiát építeni, mivel olyan hamar elavulnak a technológiák, hogy nincs értelme IT stratégiában gondolkodni. Ezzel szemben az üzleti vezetés a felgyorsult világban is stratégiai lépésekben gondolkodik, s igyekszik a gyors piaci változásokat kezelni képes szervezetet és működési modellt kialakítani. Ön szerint feloldható ez az ellentmondás?
Mi azt mondjuk, IGEN!

Ha igénybe veszi IT stratégiai tanácsadás szolgáltatásunkat, akkor segítünk Önnek olyan technológiai, szoftver, alkalmazási rendszer szintű stratégiát alkotni, amely akár 3 – 5 éven belül is minimális változtatásokkal képes világítótoronyként meghatározni az IT viharos tengerén hajózó informatikusoknak a helyes irányt! Mi folyamatosan nyomon követjük az informatika fő fejlődési tendenciáit, s tanácsadási szolgáltatásunk keretében támogatjuk Önt a lehető leghatékonyabb IT stratégia kialakításában.

Ha Ön egy dinamikusan fejlődő vállalat informatikai vezetője vagy ha olyan környezetben dolgozik, melyben gyorsan avuló IT megoldások és azok egyre növekvő költségei okoznak fejfájást, akkor vegye igénybe szolgáltatásunkat!

 

Ha IT stratégiai tanácsadás szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!