HostLogic Zrt. | HostLogic cégtörténet
 

Cégtörténet

 

 

 

A HostLogic 18 éve kínál SAP alapú komplett üzleti megoldásokat stabil informatikai rendszerekkel, tanácsadással, rendszer-üzemeltetéssel és fejlesztéssel, rugalmas pénzügyi konstrukciókban.

A HostLogic Zrt. az első alkalmazás-szolgáltató Magyarországon, amely az SAP auditált partnereként vállalja integrált vállalatirányítási rendszerek és az ehhez kapcsolódó komplex informatikai környezet kialakítását és üzemeltetését.

A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz

 

 

A Techwave csoport első vállalatát 2004-ben alapították. A cégcsoport mára egy globális IT megoldás szállító és teljes körű (end-to-end) szolgáltató, amelynek központja az egyesült államokbeli Extonban található. Jelenleg több országban rendelkezik leszállítási kapacitással Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában, a közel-keleti térségben és Afrikában.

A cégcsoport dinamikusan bővíti területi elérhetőségeit, globális Delivery Centert épített ki az indiai Hyderabadban és a szolgáltatási adatközpontok számát is növeli kontinensenként. A Techwave szerepel az amerikai 500 leggyorsabban növekvő vállalat listáján, és az elmúlt 5 évben folyamatosan előkelő helyen szerepelt az 5000 leggyorsabban növekvő cég listáján.

A Techwave csoport nemzetközi tapasztalataival olyan területeken tudja erősíteni a HostLogic SAP technológián alapuló szolgáltatásait, mint például az Üzleti Intelligencia (Tervezés, vállalati teljesítmény mérés, prediktív analízis), Big Data és Internet of Things fejlesztések, Digitalizálás és yCommerce megoldások, Teszt automatizálás, Cloud infrastruktúra menedzsment, valamint a modern alkalmazásfejlesztés.

További információ a cégcsoportról: www.techwave.net

Techwave szolgáltatási potrtfólió

 

 SAP Hosting Partner Magyaroroszágon - HostLogic


A HostLogic több európai SAP minősítéssel rendelkezik. Közép-Kelet Európában elsőként, Európában kilencedikként vált "„SAP Hosting Partner - Advanced" ezüst fokozatú partnerré.
 

 Fast 50 - Hostlogic

A Deloitte & Touche által végzett, 2002. októberében nyilvánosságra hozott felmérés alapján a HostLogic a „Fast 50" elnevezésű közép-kelet-európai ranglistán a második helyet foglalta el az előző három év során elért növekedésével. 
 


 

 50 legígéretesebb magyar cég - HostLogic Zrt.


2006-ban a Népszabadság Top kiadványában független szakértők a HostLogic-ot az „50 legígéretesebb magyar cég" közé sorolták. 
 
 

SAP Gold Partner Magyarországon - HostLogic Zrt.

2007-ben a cég a globális SAP Partner Edge program keretében Magyarországon elsőként szerzett „Gold Channel Partner" minősítést.
 

  SAP Partnerdíj - HostLogic Zrt.

2004-2010-es időszakban a HostLogic minden évben első helyen végzett értékesített SAP licensz, illetve megszerzett új SAP ügyfél tekintetében,  s így Magyarországon évente partnerdíjat nyert sikeres tevékenysége elismeréseként.  

  Legjobb partner 2011 - SAP Business All-in-One - HostLogic Zrt.

2011-ben ismét kimagasló teljesítménnyel nyerte el a „Legjobb partner 2011" kitüntető címet a HostLogic az SAP Business All-in-One kategóriában. Abban az évben 6 új SAP rendszert adott át élelmiszeripari, elektronikai és műanyagipari gyártó vállalatok részére.  

  SAP PCoE Partner Center of Expertise - HostLogic Zrt.

2012-ben a HostLogic elsők között sikeresen teljesítette az „SAP Partner Center of Expertise" (PCoE) minősítési auditot. 

  SAP HANA Operations Services - HostLogic Zrt.

2014-ben a Hostlogic Magyarországon első, a világon 14. SAP partnerként kapta meg a „Certified Provider of SAP HANA Operations Services” címet, miközben 12 éve őrzi kiváló SAP Hosting partneri címét is.

  Legjobb partner 2015 - SAP Business All-in-One - HostLogic Zrt.

2015-ben a HostLogic a középvállalati SAP Business All-in-One kategóriában az év legjobb General Business Partnere lett.

  Legtöbb új ügyfél 2015 - SAP Business One - HostLogic Zrt.

Szintén 2015-ben a kisvállalati SAP Business One szegmensben a legtöbb új hazai ügyfél megszerzésével érdemelte ki a HostLogic az SAP Hungary kft. elismerést.

 

A HostLogic munkatársai jelentős hazai és nemzetközi SAP bevezetési projektekben vettek részt: többek közt Magyarországon a MOL és a MATÁV, Németországban a Deutsche Telecom, az Egyesült Államokban a Philip Morris Mexikóban a Procter & Gamble, az Egyesült Királyságban a BP Amoco és Svájcban az Autodesk cégeknél, Franciaországban a Schneider Electricnél és a Carrier csoportnál. E jelentős nemzetközi tapasztalatok tették lehetővé a magyarországi szolgáltatási portfolió megteremtését.

A HostLogic sikertörténetének titka a piac igényeinek, az ügyfelek elvárásainak pontos ismerete, a gyorsan fejlődő technológiák követése és az ezekre alapozott üzleti modelleket kiszolgáló rendszerek és konstrukciók kialakítása.

A cég növekvésének bázisát a szakembereinek tudására és tapasztalatára alapozott folyamatos fejlesztések és újítások biztosítják, amelyeket a gyorsuló információáramlás, valamint a tökéletes kiszolgálás igénye motivál minden nap.

A Hostlogic termékeivel és szolgáltatásaival olyan üzleti megoldásokat kínál, melyek rugalmas növekedést, új piaci igényekhez igazodó, ezt mindenkor kiszolgálni képes informatikai alkalmazás hátteret biztosítanak ügyfeleinek.

A HostLogic tevékenysége mára a tanácsadástól, a rendszerüzemeltetésen át a vállalat üzleti folyamatait támogató teljes informatikai rendszerek fejlesztéséig, bevezetéséig, felügyeletéig; vagyis az alkalmazás-szolgáltatásig (ASP) terjed.
 

 

Hírek

 • SAP S/4HANA rendszer bevezetése

  A Budapest Airport Zrt. használatba vette az SAP S/4HANA megoldását, melyet cégünk tanácsadói vezettek be.

  tovább...
 • A HostLogic csatlakozott a Techwave nemzetközi cégcsoporthoz

  A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz

  tovább...
 • Újabb elismerések a HostLogic-nak

  A HostLogic a középvállalati SAP Business All-in-One kategóriában is átvehette 2015. évi eredményei alapján a legjobb partnernek járó díjat

  tovább...
 • A legtöbb új SAP Business One ügyféllel a HostLogic büszkélkedhet 2015-ben

  Partnerdíjat kapott az SAP Business One üzletág

  tovább...
 • Riporthegyek helyett Üzleti Intelligencia

  SAP HANA alapú Üzleti Intelligencia megoldásra váltja korábbi szigetmegoldásait az Euronics Műszaki Áruházlánc. Fajcsi Róbert kereskedelmi ügyvezető igazgató a váltáshoz vezető útról és a remélt eredményekről beszél.

  tovább...
 • Jöhetnek a magyar Amazonok

  A nemzetközi viszonylatban már régóta piacvezetőnek tekintett Hybris Platform új szereplő a magyar e-kereskedelmi rendszerek között. Itthon már folyamatban van az első bevezetés, amelyet a HostLogic Zrt. végez, az első SAP által minősített Hybris-szakértő partnercég Magyarországon.

  tovább...
 • Az SAP újra elismerte a HostLogic világszínvonalú teljesítményét

  A magyar cég hazánkban első, a világon 14. SAP partnerként megkapta az SAP HANA szolgáltatói minősítést, miközben 12 éve őrzi kiváló SAP Hosting partneri címét is.

  tovább...

összes hír

 

Rendezvények

SAP ügyfelek GDPR felkészülése - webinár

Ismerje meg a A HostLogic speciális GDPR audit szolgáltatását SAP ügyfelek számára.

tovább...

AZ S4HANA, A 4. GENERÁCIÓS SAP RENDSZER BEMUTATÁSA AVAGY IPARI FORRADALOM AZ INFORMATIKÁBAN

2017. november 8-i rendezvényünkün ellvisszük Önt az SAP világába, és tematikus előadásaink keretében megismerheti a 4. generációs digitális vállalatirányítást, adatelemzést és ügyfélélményt.

tovább...

összes esemény

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!