HostLogic Zrt. | SAP Kompetencia központ megosztás
 

Alkalmazások menedzselése

 

Kompetencia központ megosztás


Szeretne megszabadulni vállalatának informatikai gondjaitól?


Számos vállalat indult el az SAP rendszerek bevezetésével olyan fejlődési pályán, ahol ma már egyre összetettebb és bonyolultabb alkalmazási rendszer architektúra biztosítja az üzleti folyamatok támogatását.

Gyakran tapasztaljuk, hogy az egyre növekvő üzleti igények nyomása olyan helyzetet teremt, amelyben az informatika csak részben vagy alig tud megfelelni az elvárásoknak. Jelentős problémát jelent az is, hogy a vállalatok belső informatikájának szakmai színvonala megreked egy adott ponton, mert a folyamatos költségmegtakarítási kényszer elvonja a forrásokat az alkalmazásokat támogató informatikusok képzésétől.

Az egyre növekvő tudásolló és az egyre bonyolultabb feladatok frusztrált és a belső elvárásoknak megfelelni nem képes, gyakran folytonos fluktuációval működő informatikát eredményeznek.

Magánemberként is gyakran érezzük, hogy milyen jó lenne gondjaink egy részét más vállára tenni, s csak arra koncentrálni, amely a legközelebb áll hozzánk. Privát gondjainkat szinte lehetetlen másra átruházni, de a Komptencia Központ megosztása az informatikai rendszerek működtetése terén, különösen az SAP világában ma már nem bonyolult feladat. 
Nem kell hozzá más, csak egy hozzáértő, tapasztalt partner, mint a Hostlogic, s egy jó szolgáltatási szint megosztó szerződés, s máris a feladatok és a felelősség egy része lekerül a vállalat belső informatikájának válláról! 
Ezen szolgáltatásunk mintegy melléktermékeként a vállalat olyan informatikai, kompetencia partnert nyer a Hostlogic “személyében”, aki nem csupán a feladatok lebonyolításában nyújt segítséget, de gondoskodik a jövő “ápolásáról” is.

A szolgáltatásba kapcsolt stratégiai tanácsadással hosszú távú előnyökre tehet szert és nem csupán a meglévő, hanem a jövőben üzembe állításra kerülő alkalmazások terén is kamatoztathatja a partnerségből eredő előnyöket. 

Ajánljuk szolgáltatásainkat a túlterhelt, frusztrált, s a vállalat belső igényeivel egyre nehezebben megbirkózó informatikai vezetők figyelmébe.

 

Ha felkeltette érdeklődését Kompetencia központ megosztás szolgáltatásunk,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!