HostLogic Zrt. | SAP Alkalmazás technológiai K+F
 

Stratégiai tanácsadás

 

Alkalmazás technológiai K+F


A mai információs technológia világában már egyetlen cég sem jelentheti ki magáról, hogy képes egyedül követni a változásokat, valamint hogy képes minden ilyen változás hatását és lehetséges üzleti előnyét elemezni és értékelni.

Nincs ez másként az üzleti alkalmazások piacán sem. Ha a fejlődés mellett figyelembe vesszük még az egyes informatikai szoftver piacok egymásra hatását és kereszt alkalmazási lehetőségeit, mindez még nagyobb távlatokat nyit – például az Internetes technológia és az üzleti alkalmazások technológiáinak összefonódása. 

Mi abban látjuk a megoldást, ha a vállalat informatikáért felelős vezetése szövetkezik egy informatikai céggel, és közösen kutatják fel az ilyen típusú változások alkalmazási lehetőségeit és üzleti értelmezését. Hosszú és költséges út, amíg az új technológiák üzleti alkalmazhatóságát, tartalmi lehetőségeit meg lehet mutatni a vállalatok számára és ez bizony iparáganként vagy piaci szegmensenként is eltérhet – akár még egy csoporton belül is.

A Hostlogic megalakulásától kezdve élen jár az ilyen üzleti alkalmazások kutatásában, az iparági vagy egyedi üzleti helyzethez mért szoftver tartalom kialakításban, fejlesztésében és kísérleti értékelésben.

Ezt az innovatív képességünket más cégek és partnerek számára is elérthetővé tesszük, olyan kísérleti projektek és fejlesztési programok keretében, amelyek segítenek a vállalatoknak abban, hogy megtalálják és kipróbálják a kitűzött stratégiai elképzeléseiket legjobban támogató technológiákat és megoldásokat.

Az SAP AG teljes termék portfoliója a Netweaver alkalmazás platform minden elemével, a mySAP Business Suite és a Business Object szoftver csomagok minden komponensével vizsgálatra és bevetésre kerülhetnek egy-egy ilyen kísérleti program során.

Mindezek szükség esetén kombinálhatóak és integrálandóak olyan speciális technikákkal, amelyek mondjuk az internetes információ feldolgozási folyamatokban már bizonyított technikák és az üzleti alkalmazásoknál is előnyt jelenthetnek az adott cég számára.
 

Ha Ön is szeretne élni alkalmazás technológiai kutatás-fejlesztési szolgáltatásunk lehetőségeivel, és szívesen kipróbálná az SAP szoftver valamely új komponensét, funkcióját,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!