HostLogic Zrt. | SAP Alkalmazás tanácsadás
 

Megoldások bevezetése

 

Alkalmazás tanácsadás


Szeretné meglévő SAP rendszerét hatékonyabban használni?

Szeretné rendszerének képességeit a lehető legnagyobb mértékben kiaknázni?

Megbízható, tapasztalt tanácsadókat keres SAP rendszere bevezetéséhez?

Azon vállalatok jelentős többsége, amelyek SAP rendszereket működtetnek ma csak kis mértékben használják ki a SAP rendszerben rejlő képességeket. A legtöbb vállalat által használt SAP R/3-as rendszer funkcionalitásai messze többre képesek, mint amennyit ebből a vállalatok élveznek.
Tanácsadási szolgáltatásaink a SAP komponensek világában jelentős előnyhöz juttatják ügyfeleinket, mivel vállalatunk nem csupán ezek bevezetésével hanem üzemeltetésével és SAP alapú iparági megoldások kialakításával is foglalkozik. Ez a széles körű szolgáltatási portfolió csak olyan ismeretek, képességek mentén működtethető, amelyek kiemelik vállalatunkat a hasonló tevékenységet végző partnerek közül. Ügyfeleink nem csupán a legalapvetőbb funkcionalitásokat tudják alkalmazni ha minket választanak, hanem akár átfogó, több komponensen átnyúló üzleti folyamatokat is menedzselhetnek SAP licenceik birtokában. A SAP komponensek legújabb generációját meghatározó NetWeaver technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a lokális belső folyamat támogatásokon túl egyre nagyobb mértékben használhassák ki a kollaboratív együttműködésből nyerhető előnyöket a vállalat növekedése, fejlődése érdekében.
 

Ma már nem utópia, hogy a működő R/3, CRM, SRM, BI stb. komponensek valamint speciális egyedi alkalmazások vállalaton belül és kívül összekapcsolhatók legyenek átfogó folyamatokba, s azokat akár valós idejű módon monitorozhassuk. Működő referenciáink sokasága bizonyítja, hogy üzleti folyamatorientált megközelítésünk, s tanácsadóink széles körű ismeretei olyan lehetőségeket nyújtanak ügyfeleink számára, melyek piaci előny formájában térülnek meg.
Vállalatunk innovatív tevékenysége révén élen jár az új technológiák megismerésében és a lehető leghamarabb történő alkalmazásba vételében. Ennek révén ma már olyan ügyfeleink vannak, akik nemzetközi környezetben, különböző SAP komponensekből épített integrált üzleti megoldásokat használnak.

Szolgáltatásaink között olyan különleges tanácsadási szolgáltatások is megtalálhatóak, mint például:

  • mobil technológiák beépítése a vállalti folyamatokba,
  • emberi erőforrások menedzselésének speciális területei, mint pl. a kiválasztás, toborzás, szervezetmenedzsment,
  • Üzleti Intelligencia (Business Intelligence)
  • Üzleti Folyamat Menedzsment (Business Process Management).

Azon vállalatok, melyek elégedetlenek a jelentős költségekkel megvalósított SAP rendszerek kihasználtságával, vagy azok, melyek stratégiai céljaikat a már megvásárolt licenceik hatékonyabb kihasználásával tervezik támogatni, biztos értéket találnak szolgáltatásainkban. De természetesen ezen referenciákkal igazolt kompetenciáink azon ügyfelek számára is rendelkezésre állnak, akik most tervezik alkalmazási rendszerük kialakítását.

 

Ha felkeltette érdeklődését Alkalmazás tanácsadás szolgáltatásunk, 

 
 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!