HostLogic Zrt. | SAP Alkalmazás konszolidálás
 

Megoldások optimalizálása

 

Alkalmazás konszolidálás


Számtalan esetben tapasztaljuk, hogy a korábban bevezetett SAP rendszerek olyan fejlesztéseket, megoldásokat tartalmaznak, amelyek messze eltérnek az SAP és a nem SAP standardoktól. 

Azok a rendszerek, amelyek indokolatlan és szakmailag nem megfelelően megvalósított módosításokat tartalmaznak, nehezen vagy szinte alig upgradelhetők és ezzel gátját szabják a továbbfejlesztésnek. Ez jelentős korlátokat jelent az alkalmazás jövőbeni használhatósága szempontjából, amely végső soron akár az üzletmenet sikerét is veszélyezteti.

Az alkalmazások konszolidációjával biztosítható, hogy az SAP rendszerek használata és működése visszatérjen a standardek irányába, s ezáltal sikeresen lehessen kiépíteni új funkcionalitásokat, folyamatokat a vállalat működésének támogatására.

A konszolidáció különböző szinteket érinthet, kiterjedhet a szervezeti leképezéstől a folyamatba épített, úgynevezett standard módosítások kiiktatásán át egészen a tartalomnak egy újrainstallált rendszerbe való migrációjáig.

Azok a vállalatok, amelyek kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a standard megoldásokra épülő informatikának, s kellően rugalmasak, hogy hozzáigazítsák folyamataikat a kínált lehetőségekhez, szívesen ajánljuk szolgáltatásunkat. 

Természetesen a konszolidálásra szoruló kiinduló helyzet még ezen attitűd mellett is előfordulhat, hiszen a vállalat sokat változhatott a rendszer kialakítása óta. Javasoljuk alkalmazás konszolidálási szolgáltatásunk igénybevételét azoknak, akik nagyszabású rendszerfejlesztési programok elindítása előtt szeretnék megteremteni a megfelelő kiinduló állapotot.
 

Ha felkeltette érdeklődését Alkalmazás konszolidálás szolgáltatásunk,

 

 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!