HostLogic Zrt. | SAP Business One rendszerhez készült fejlesztések


Bér-és adó-elszámolási, munkaügyi modul

A PRÉMIUM4sbo Add-On kiegészíti az SAP Business One termékét munkaügyi, illetőleg bér- és adó-elszámolási funkcionalitással. Az SBO fejlesztő eszközének (SDK - Software Development Kit) segítségével készült és teljes integritást valósít meg az SBO termékkel.
A PRÉMIUM4sbo fókuszában a havi bérszámfejtés támogatása áll, de természetesen megvalósítja mindazokat feladatokat, melyek akár a bérszámfejtés előtt - annak végrehajtása érdekében szükségesek -, akár a bérszámfejtés után mint kötelező vagy szükséges követő tevékenységek merülnek fel. Részletes ismertető

vissza az SAP Business One oldalra

 

Beszámoló szerkesztő modul – Reporting

Kötöttségek nélküli pénzügyi kimutatások és elemzések készíthetők. A kimutatások forrása minden esetben a főkönyvi könyvelés. A beszámoló formázását beépített paraméterekkel tudjuk szabályozni. A modul két fő részből áll: szerkesztés, lekérdezés. Részletes ismertető 

vissza az SAP Business One oldalra 

 

Iktató modul

Az Iktató modul segítségével egy elkülönített helyen rögzíthető minden beérkező számla és ellenőrizhető a számlák aktuális állapota.

Az iktatóba történő rögzítés után a felvitt számlaadatok áthelyezhetők az éles beérkező számlák közé.
Jogosultságokat lehet kiosztani a felhasználók részére (igazoló, könyvelő, illetve helyettesítő felhasználók kijelölése).
A modul használatával elkerülhető a hibás számlaadatokkal történő számla rögzítés (beleértve például az igazolatlan számlák lekönyvelését).

vissza az SAP Business One oldalra 

 

HostLogic toolkit

Kötelező mezők

A modul alkalmas arra, hogy egy adminisztrátor felhasználó által előre beállított mezők bármilyen bizonylatban kötelezően kitöltendők legyenek, illetve figyelmeztetés jelenjen meg, ha a felhasználó nem tölti ki őket.

A modul bármely típusú mezőre és az SBO bármely ablakára alkalmazható. Egy beállított mező kötelező illetve nem kötelező típusú lehet. A program az ablakhoz tartozó bármely gomb lenyomásakor ellenőrizheti a beállított mezők tartalmát, bár tipikusan a Hozzáadás gomb van beállítva.


Megjegyzés szerkesztő

A modul alkalmas arra, hogy egy adminisztrátor felhasználó által előre beállított mezők (bármilyen bizonylatban) szerkeszthetőek legyenek egy külön ablakban.

A modul szöveg típusú mezőre és az SBO bármely ablakára alkalmazható. Amennyiben a felhasználó a beállított mezőben megnyomja a Ctrl-Tab billentyűt, megjelenik egy szerkesztő ablak, és a mező tartalma (amennyiben volt tartalma) átmásolódik az ablakba. Ezután a szöveg a szerkesztő ablakban tovább szerkeszthető. Az Aktualizálás és az OK gomb lenyomása után (vagy Ctrl-Enter) a szerkesztett szöveg visszamásolódik az eredeti mezőbe, és az ablak bezáródik.


Nem szerkeszthető mezők

A modul alkalmas arra, hogy egy tipikusan adminisztrátor felhasználó által előre beállított mezők ne lehessenek szerkeszthetőek bizonyos felhasználók számára. A szerkesztés tiltása feltételekhez köthető, melyek SQL parancsokkal paraméterezhetők.

A modul bármely mezőre és az SBO bármely ablakára alkalmazható. A beállított mezőkön felhasználó beállítástól függően csak korlátozott billentyűket használhat.
E modul használatával megoldható, hogy az egyes felhasználók kizárólag előre beállított lista alapján tudjanak bizonyos mezőket kitölteni.


Nyomógomb-tiltás

Ezzel a kiegészítő modullal lehet felhasználókat bizonyos rögzítő képernyők használatáról letiltani. A paraméterek beállítását az Eszközök->Felhasználói táblák->HLB_BTND-Nyomógomb-tiltás beállításai alatt lehet megtenni.

vissza az SAP Business One oldalra 

Köszönjük érdeklődését! Kérjük, adja meg az alábbi információkat, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!


A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges

Kérem töltse ki a szükséges mezőket!

Nem megfelelő e-mail cím!